SELAMİ AYDİLEK - MÜDÜR BAŞYARDIMCISI

01.04.1976 Ordu Akkuş ta doğdu.ilk öğrenimini Kuzköy(Akpınar) Gültepe ilköğretim okulunda tamamladı.Orta öğrenimini ve liseyi Akkuş imam Hatip Lisesinde bitirdi.1997 yılında Karadeniz Teknik üniversitesi (hazırlık sınıfı dahil) ilahiyat Fakültesini kazandı ve 2002 yılında bitirdi.2003 yılında Diyanet İşleri başkanlığında İmam Hatip olarak  göreve başladı.Erzurum ili Olur ilçesinde 3.5 yıl çalıştıktan sonra Ordu ili Akkuş ilçesı Kızılelma kasabasında 4 yıl  çalıştı.2010 yılında İmam Hatiplikten istifa ederek KPSS puanı ile Giresun İli Espiye İlçesi Ericek İlköğretim okuluna sözleşmeli DKAB öğretmen olarak atandı.6 ay Espiye de çalıştıktan sonra Diyarbakır ili Kulp İlçesi Bayır İlköğretim okuluna kadrolu DKAB öğretmen olarak atandı. Bir yıl sonra Ordu ili Akkuş İlçesi Seferli ilköğretim okuluna eş durumundan tayini çıktı.Seferli İlköğretim okulunda Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük görevlerinde bulundu.2014 Eğitim Öğretim yılının ikinci yarısında alan değişikliği sebebiyle tayini Akkuş İmam Hatip Lisesine çıktı.Evli, bir kız bir erkek evlat sahibidir.