eTwinning Projemiz Başladı

28.02.2024 38

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Ümran DAYANÇ’ın 7.sınıf öğrencileri ile beraber yürüttüğü My Success Guide-Başarı Rehberim adlı eTwinning projesi 9 Türk ve Romanya'dan kurucu ortağı  Cristina Radita'nın işbirliğiyle başlamıştır.My Success Guide projesi öğrencilerimizin akademik ve sosyal başarılarını artırmak ve onları motive etmek ayrıca kültürel, kişisel ve sportif becerilerini geliştirmelerine destek olmayı hedeflemektedir. Bu doğrultuda, öğrencilerimize hedef belirleme becerilerini öğretmek, onları motive etmek ve kişisel gelişimlerini desteklemek için çeşitli etkinlikler ve rehberlik programları düzenlenecektir. Bu doğrultuda, öğrencilerimize hedef belirleme becerilerini öğretmek, onları motive etmek ve kişisel gelişimlerini desteklemek için çeşitli etkinlikler ve rehberlik programları düzenleyeceğiz. Amacımız, öğrencilerimizin potansiyellerini keşfetmelerine ve en üst düzeyde başarı elde etmelerine yardımcı olmaktır.Bu projedeki  amaç, öğrencilerimizin potansiyellerini keşfetmelerine ve en üst düzeyde başarı elde etmelerine yardımcı olmaktır.